• Български
  • Английски

Подари ваучер за психологическа консултация

За кампанията

В края на 2020г. започнах кампания, даваща възможност на хората, които имат опит с психологическото консултиране да подарят ваучер за безплатна консултация на свой близък. По време на епидемиологичната обстановка много хора се оказаха в трудното положение на професионално прегаряне, загуба на роднини и приятели, загуба на финансова стабилност и социална изолация. В такъв контекст своевременната професионална подкрепа може да бъде от голямо значение, но не всеки се решава да я потърси. Затова и кампанията беше успешна – всеки, който бе в позиция да подаде ръка, се възползва.

Подари ваучер за психологическа консултация

Идеята е на хората, които намериха в консултирането начин да се справят с трудностите и да постигнат личностно израстване. Те пожелаха да предадат нататък ползата, за да помогнат и на своите близки. Така че ако и вие имате познати, които биха оценили професионалната помощ, но по една или друга причина не предприемат първата крачка да я потърсят сами, възползвайте се от възможността да ги зарадвате.

Как работи?

Заявете ваучер за психологическа консултация на имейл адреса на Пловдив Терапи – plovdivtherapy@gmail.com, като предоставите име и фамилия на човека, който ще го ползва. Платете по банков път, разпечатайте получения файл и вашият подарък е готов!

За кого е подходяща?

Еднократната психологическа консултация е подходяща за всеки, който никога не е ползвал услуги в областта на психичното здраве. Това е шанс да се запознае с процеса на психологическото консултиране, неговите ползи, методи и рискове. Консултацията предоставя възможност човек да вземе информирано решение дали да предприеме такова пътешествие към себе си.

Условия:

  • Ваучерът е валиден за период от един месец след датата на получаване.
  • Ваучерът важи и за онлайн консултации.
  • Услугата не се преотстъпва на трети лица.
  • Услугата се ползва след предварително запазване на час.
  • При отказ от ползване на услугата, сумата не се възстановява.

Научете повече за мен и когнитивно-поведенческия подход.

Ако сте социално-отговорен бизнес, вижте и предложенията за фирми.

За още теми от  света на психологията следете моя блог.

Сподели

Facebook
Twitter