За кампанията

Изминалата година промени начина ни на живот. Стресът, който съпътства всяка промяна, се оказа непоносим за много от нас. Смъртта посети не малко домакинства, причинявайки загуби и скръб. В тази обстановка всяка подкрепа е от значение. Вие също можете да помогнете на вашите близки и познати, които са изправени пред предизвикателствата на настоящето.

Подари ваучер за психологическа консултация

„Подари утеха“ е ваша идея – на хората, които намериха в психотерапията начин да се справят с трудностите и да постигнат личностно израстване. Те пожелаха да предадат нататък ползата, за да помогнат и на своите близки. Така че ако и вие имате познати, които биха оценили професионалната помощ, но по една или друга причина не предприемат първата крачка да я потърсят сами, възползвайте се от възможността да ги зарадвате.

Как работи?

Заявете ваучер за психологическа консултация на имейл адреса на Пловдив Терапи – plovdivtherapy@gmail.com, като предоставите име и фамилия на човека, който ще го ползва. Платете по банков път, разпечатайте получения файл и вашият подарък е готов!

За кого е подходяща?

Еднократната психологическа консултация е подходяща за всеки, който никога не е ползвал услуги в областта на психичното здраве. Това е шанс да се запознаете с процеса на психотерапия, нейните ползи, методи и рискове. Консултацията предоставя възможност човек да вземе информирано решение дали да предприеме такова пътешествие към себе си.
За допълнителна информация, пишете на plovdivtherapy@gmail.com

Условия:

– Ваучерът е валиден за период от един месец след датата на получаване.
– Ваучерът не важи за онлайн консултации.
– Услугата не се преотстъпва на трети лица.
– Услугата се ползва след предварително запазване на час.
– При отказ от ползване на услугата, сумата не се възстановява.

Научете повече за мен и когнитивно-поведенческия подход.

Ако сте социално-отговорен бизнес, вижте и предложенията за фирми.

Запазете своята консултация на имейл адрес plovdivtherapy@gmail.com