• Български
  • Английски

Често задавани въпроси

По етичния кодекс на Дружеството на психолозите в България, психологическата консултация е конфиденциална. Още преди да започнем ще попълните формуляр за информирано съгласие, в който подробно са описани правилата и изключенията на този принцип. Ето и целия текст на етичния кодекс на всички регистрирани психолози.

Цената на консултацията се определя в зависимост от формата и продължителността и’ – при индивидуалното консултиране и консултирането на двойки продължителността е 50 мин., а при семейното и групово – 80 мин. Актуални цени можете да получите при директно запитване.

Можете да запазите час като натиснете бутона „Запази Час“ в горния десен ъгъл или последвате този линк.

Плащането става предварително по банков път. При запазване на час ще получите банковите данни на ПЛОВДИВ ТЕРАПИ ЕООД, където е необходимо да преведете таксата за консултацията. След самата консултация ще получите фактура за услугата. По същия начин се осъществява плащането за всяка последващо насрочена консултация.

За клиенти от по-отдалечени населени места има възможност за провеждане на онлайн видео връзка чрез Google Meet. На имейл адреса си ще получите линк за видеовръзка. Срещите на живо са винаги за предпочитане.

 

Личният лекар може да ви издаде направление само за психиатър. Мога да ви препоръчам специалист или да го изберете сами. Психиатърът ще прецени дали да ви насочи към психолог, в който случай се изисква самофинансиране. В секция „Контакти“ ще намерите специалистите, с които работя.