• Български
  • Английски

Уебинар: „Въпроси и отговори за груповото консултиране“

За кого е предназначен този уебинар?

Този уебинар е предназначен за всички, които искат да получат повече информация за груповия процес при консултиране и възможността за присъединяване към група. Ако искате да участвате, но имате колебания, това е вашата възможност да отправите своите въпроси и да разясните всичко, което ви интересува. Ако вече сте участвали в такъв процес и искате да споделите вашия опит с други, заповядайте!

С какво е полезен?

Груповото консултиране е популярен формат, в който участниците се срещат през определен период от време, за да отработват психологичните си трудности в безопасна среда. Ще поговорим за различните видове групи, за да прецените коя е най-подходящата за вас. Ще обсъдим какво е важно да знаете преди, по време и след срещите, за да вземете информирано решение дали да се ангажирате в процеса. Ще разгледаме най-често срещаните митове относно груповото консултиране. Ще адресираме вашите притеснения и съмнения относно участието ви в група. Ще чуем и впечатленията на онези от вас, които вече са участвали в групово консултиране. И разбира се, ще получите отговор на всички ваши запитвания.

Кога и как протича?

Събитието ще се проведе на 09.05. /четвъртък/ от 18:00 часа в платформата Google Meet. Уебинарът е с продължителност 50 минути. За тези от вас, които предпочитат да останат анонимни, не е задължително да включвате камери и да изписвате реалните си имена – можете да участвате и само като слушатели. Уебинарът е безплатен. Броят на участниците е ограничен до 20, което налага предварителна регистрация.

Кой е водещият?

Карина Бялкова е клиничен психолог на частна практика в Пловдив. Тя е първият български КПТ Сертифициран Клиницист към Бек Институт и е секретар на Българската асоциация по терапия на реалността. Работи с възрастни в индивидуален, семеен и групов формат. Груповото консултиране се провежда на място, в кабинета на Пловдив Терапи и няма възможност за онлайн участие.

Как да участвам?

Можете да се запишете за уебинара като попълните ТОЗИ ФОРМУЛЯР . На имейл адреса си ще получите линк за срещата. Участието в уебинара е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга.

Вижте повече за мен и КПТ.

Открийте още теми по психология в моя блог.
За запазване на час за индивидуална консултация ползвайте онлайн календара.

Сподели

Facebook
Twitter